Római katolikus egyház Nagymegyeri plébániaSzent Miklós plébániatemplom

Tartalomhoz ugrás
Rendkívüli híreink
2021 Április 19-től, hétfőtől újra lehetőség van nyilvános szentmisék bemutatására. Az alábbi feltételeket kell betartani. A beltérben 15 négyzetméterenként egy személy tartózkodhat. A 10 év alatti kisgyermekeket nem kell külön beszámolni a megszabott létszámba. Kötelező a száj és az orr elfedése, FFP2-es arcmaszk viselésével. A templom bejáratánál a kéz fertőtlenítése sem maradhat el…
Információk

 
 

 
 

 
 

 
                                      

Előszó helyett ...

   Az előszót nemegy olvasó ritkán szokta elolvasni. A használati utasítást viszont érdemes átböngészni, hogy helyesen használjuk az adott terméket.
  A Nagymegyeri Római Katolikus Plébánia honlapján, melyet fokozatosan szeretnénk életben tartani és frissíteni - vizuálisan és tartalmilag is - bő információs anyagot talál a kedves látogató plébániaközségünk történelméből és múltjából.
   A múlt ismeretén kívül – ad fontes -, szeretnénk hangot és képet adni a jelennek is, hiszen ebben élünk! Bátran ajánlom a honlap aktualitással foglalkozó részét, melyben nemcsak a szentmisék rendjét, hirdetéseket találja meg a kedves olvasó, hanem a plébániai közösségi élet apróbb-csepr
őbb megmozdulásai, ill. a plébániahivatal okmányai is teret kapnak.
  Szolgáljon e honlap arra is, hogy mindennapjaink forgatában is örömmel tudatosítsuk hovatartozásunkat. Plébániaközösségünk ilyen otthon szeretne lenni, a helyi hivők, keresők és kedves látogatóink számára! Élőben, s a honlap által virtuálisan is!

Tartalmas böngészést kíván:

Mahulányi József , esperes, plébános    


Copyright (c) 2005 Nagy Albert.
Vissza a tartalomhoz