Római katolikus egyház Nagymegyeri plébánia



Szent Miklós plébániatemplom

Tartalomhoz ugrás

2022

Aktuális > Események
2022. április 26.
Isten szolgája Esterházy János lelkinap és konferencia Nagymegyeren
Szentmise Isten szolgája Esterházy János boldoggá avatásáért
Program:
Egyházunk tagjai is részt vettek az ünnepi szentmisén , az emléktábla koszorúzásán és az előadásokon a Plauter kúriában.




2022. április 30-án
Bérmálkozás


2022. május 29-én
Elsőáldozás


2022. június 6-án
2022.június 6-án Pünkösd hétfőn már hagyományosan került megrendezésre az immár XVI. Farkas Jenő emléknap és XIV. szavalóverseny. A Nagymegyeri katolikus plébánia ez alkalommal is  társszervezője volt e színvonalas rendezvénynek. Köszönet minden résztvevőnek, segítőnek, támogatónak a rendezvény sikeres lebonyolításához való hozzájárulásáért. Köszönet a Plauter kúriának a méltó helyszínhez és szolgáltatásaiért!
A győzteseknek gratulálunk és minden résztvevőnek köszönet Farkas Jenő  pap-költő emlékének és tiszteletének öregbítéséért!

2022. június 19-én  Úrnapi körmenet
Évközi idő 12. vasárnapja
2022. július 20-án Orgonahangverseny
Szeretettel meghívjuk önöket egy kellemes nyár esti orgonahangversenyre, amely 2022 július 20-án, este 18.30 órakor kerül megrendezésre a nagymegyeri római katolikus templomunkban.
Az este előadója Töttösy Norbert orgonista, karmester, karnagy és zenetanár, aki a kolozsvári „Gheorghe Dima” Zeneakadémia növendéke volt. Az utóbbi években a Kárpát-medence több országában adott koncerteket, idén pedig megtisztel minket, és ellátogat a mi városunkba is.
Copyright (c) 2005 Nagy Albert.
Vissza a tartalomhoz